Управління персональними даними – JobiroНа цій сторінці ви дізнаєтесь, як видалити або змінити свої персональні дані з додатку.1. Видалення персональних данихЯкщо ви хочете видалити свої дані, збережені в додатку, у вас є кілька варіантів:
1.1 Приховування вмісту від іншихКоли ви видаляєте завдання, воно стає прихованим і ніхто не зможе до нього отримати доступ. Водночас усі персональні дані, пов'язані із завданням, будуть остаточно видалені.1.2 Повне видалення створеного контентуЩоб остаточно видалити створений контент, виконайте наступні кроки:-Спершу перейдіть на вкладку "Налаштування".-У цій вкладці натисніть на "Управління та запити".-На цій сторінці оберіть опцію "Запит на зміну конфіденційних даних".-Потім на цій сторінці заповніть відображену форму, в якій опишіть точно, які зміни ви хочете внести. Наприклад, ви можете написати: "Видалити всі дані, пов’язані із завданням 'Моє завдання'", "Видалити профіль моєї дитини Давида, яким я керую", тощо.-Наші адміністратори видалять запитані дані протягом 1 місяця. Проте ми прагнутимемо задовольнити ваш запит якомога швидше.Зміст запиту буде архівовано лише на час, необхідний для його обробки. Всі особисті дані, що містяться в запиті, будуть видалені після цього.